Saldžiosios bulvės su žuvies įdaru | TASHA
Gyvenimo būdo blogas su daug paprastų, bet neįprastų receptų. Kulinariniai atradimai, skanūs eksperimentai, rankdarbiai, kūrybiški savęs ieškojimai.
kulinarinis blogas, kulinarinis tinklaraštis, blogas apie maistą, įdomūs receptai, midijos, tinklaraštis, rankdarbiai, Natalija Kurganovė
21778
post-template-default,single,single-post,postid-21778,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Saldžiosios bulvės su žuvies įdaru

Pastaruoju metu atrodo, jog nuolat vejuosi beprotišku greičiu lekiantį traukinį. Tas traukinys, pasirodo, yra mano gyvenimas. 

idaryti batatai santuokos alchemija batatai
Keista, taip laukiau, kada pilnu tempu grįšiu į darbą. Bet vos keli mėnesiai, o aš jau žiauriai pasiilgau kasdienybės savo virtuvėje.
Kūrybinio šmirinėjimo po namus apsigaubus pledu. Nepriklausomybės nuo aplinkybų. Lėto gyvenimo.

Kita vertus, visad buvau tarp tų žmonių, kurie dirbdami “pražysta”. Neskaičiuoju laisvalaikio, nemigos naktų ir netgi pirmųjų nuo streso pražilusių sruogų. Taip taip, esu garantuota, jog mano atveju tai ne tik genetika.
Taigi dabar pagaliau aš visą savo energiją sutelkiu tikslingai. Savo šeimos gerovei.

Žinau, tai tik pradžia. Kai atrodo, sprogsi nuo idėjų ir noro viską įgyvendinti čia ir dabar. Gal nesprogsiu. Susitvarkysiu.

Ir nors jau buvau nusprendus nebegrįžti į marketingo kėdę, trumpam visai smagu. Keli metai pasimakaluosiu, o tada atgal į lovą su kompu ir puodeliu kakavos.

O kol kas mokausi atrasti balansą tarp darbo ir šeimos. Žinau, naivu galvoti, jog pavyks laikytis taisyklės  “namuose apie darbą nešnekame”, bet kamooon – pagaliau turime įdomesnių temų nei “ką Nika šiandien padarė”.

Tokios vat mano naujienos, o dabar metas naujam receptui 😉

Tobulas balansas tarp sūraus ir saldaus. 
Žuvies vaidmeniui šįkart pasirinkau paltusą, nes turėjau likutį po švenčių. Bet čia tiks ir lašiša, skumbrė ar kitokia sūdyta/rūkyta žuvis. 
Pesto,
beje, naudojau šaldytą ir negaliu atsidžiaugti, jog vasarą jo prisišaldžiau. Apie pesto pasakoju daugiau šiame recepte.

Įdarytos saldžios bulvės su žuvimi
Write a review
Print
Prireiks
  1. Saldžiosios bulvės | 1vnt vidutinio dydžio
  2. Pesto padažas | 1 v.š.
  3. Tepamas ožkos sūrelis | 1 v.š. su kaupu
  4. Žuvis sūdyta | 3/4 griežinėliai
  5. Kanapių sėklos arba linų sėmenys | 1 a.š.
  6. Pipirai
  7. Serviravimui mėgiamos salotos
Viskas labai paprasta
  1. Bulvę subadom šakute, apšlakstom aliejumi ir įvyniojam į foliją. Pašaunam į 200C orkaitę valandai arba kol bus visiškai iškepus.
  2. Įpjauname išilgai ir tepame viduje sūrelį, dedame pesto padažo, žuvį. Beriame sėklas ir pagardinam pipirais.
  3. Pateikiame su mėgiamoms salotom.
TASHA http://tasha.lt/
Tags:
,
No Comments

Post A Comment